Szolgáltatásaink

Iroda informatika
Vállaljuk kis és középvállalkozások teljes iroda informatikai felügyeletét. Legyen szó karbantartásról, beszerzésről, tanácsadásról, oktatásról, megoldásainkat mindig a megfelelő igényekhez igazítjuk.

Bővebben!

Webtárhely | Webhosting

Ügyfeleink részére több lehetőséget kínálunk magas színvonalú webhosting szolgáltatásainkból. Igényeik szerinti tárhely és kapcsolódó szolgáltatások terén is versenyképes árakat és termékeket kínálunk!

Levelezés | E-mail

Többféle lehetőséget biztosítunk levelei biztonságos kezelésére, azok elhelyezésére és mennyiségére nézve! A meglévő levelezését segítünk átköltöztetni adatvesztés nélkül.

Webáruház | Webshop

Egyedi webáruházak készítése, fejlesztése, személyre szabása, termékkövetése.

VPS | Virtuális szerver

Szolgáltatásaihoz szerverre van szüksége, de nem szeretne nagyobb összeget befektetni? Akkor a VPS szolgáltatást Önnek találták ki! Nézze meg meglévő konstrukciónkat, vagy kérjen egyedi ajánlatot!

Domain regisztráció

Az Ön weboldalának egyedi megjelenéséhez szükséges és ajánlott egy saját domain ( azonosító ). Ez lehet akár hu, eu, com, net végződés is igényeitől függően, de lehetőségek széles tárházával várjuk Önöket!

Honlap készítés

Webes megjelenésének tervezését professzionális szinten vállalja cégünk, egészen a tervezéstől és ötleten át a végső formáig. Megvalósítjuk a legegyszerűbb elképzelését is ugyanúgy, mint az összetett, multimédiás oldalakat.

Honlap optimalizálás ( SEO )

A honlapok webes megjelenése csak az első lépcső ahhoz, hogy sikeres legyen megjelenése. Az optimalizálás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az Ön oldala a keresések alkalmával minél előrébb foglaljon helyet a keresőkben így nagyobb látogatottságot érve el.

Számítógépek beszerzése, üzemeltetése, karbantartása

Cégünk vállalja az Ön gépparkjának teljes körű üzemeltetését, fenntartását, időszakos ellenőrzését és karbantartását. Új és használt gépeket is vásárolhat nálunk, természetesen garanciával! Frissítse gépparkját, mert az elavult technika hátráltatja a munkában. Bízza szakemberre gépeit, hogy azok mindig a maximális teljesítményt nyújthassák!

Kellékanyagok beszerzése

Bízza ránk irodáját! Nyomtatóit karbantartjuk, irodáját ellátjuk kellékanyaggal, irodaszerrel. Kérje ajánlatunkat!

Egyedi rendszer fejlesztés

Ön kitalálja, mi megvalósítjuk! Nincsen lehetetlen! A mai informatikai megoldások lehetővé teszik a legőrültebbnek tűnő ötletek valósággá formálását is! Keressen bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! Programozóink várják a kihívásokat, és szeretik is!

Hálózatépítés, üzemeltetés

Vállaljuk irodák, telephelyek komplett hálózatépítését, kábelezését, ennek üzemeltetését. Kérje ajánlatunkat!

Pályázatok írása

Talált egy jó pályázatot, Önre szabták, de nincsen pályázatíró embere? Hívjon minket, nekünk van! Segítünk megírni a pályázatot, a sikeres elbírálás után pedig lebonyolítani is! Keressen bizalommal, mindenre van egy jó megoldásunk!

Tanácsadás

Szeretne egy weblapot, de nem tudja, hogy hogyan kezdjen neki? Szeretné, ha számítógépei a kor követelményének megfelelően a legjobb teljesítményt nyújthassák? Esetleg szüksége van egy teljesen új arculatra? Akkor a válasz az Innobrand Kft! Mi segítünk Önnek, hogy holnap már a világ is tudjon vállalkozásáról!